Website voor vraag en aanbod van zorgvastgoed online

Het vinden van een geschikte locatie is voor zorg- en welzijnsaabieders vaak een grote uitdaging. Een plek waar vraag en aanbod samenkomen is dan ook een langgekoesterde wens.

De coalitie Groei van de Stad van Amsterdam Vitaal & Gezond en de regietafel zorgmaatschappelijk vastgoed onder coördinatie van Sigra zijn hiermee aan de slag zijn gegaan. Het resultaat is Zorgvastgoedamsterdam.nl, hét platform voor zorg- en welzijnsvastgoed in Amsterdam. Zo blijft welzijn en zorg in de buurt toegankelijk voor de Amsterdammer.

Op de website kun je jouw vragen naar en aanbod van vragen naar praktijkruimtes, (woon-)zorglocaties, wissellocaties en (tijdelijke) woonruimte voor zorgpersoneel registreren. Ook vind je een overzicht van vraag en aanbod van andere zorg- en welzijnsorganisaties. Is er een match tussen vraag en aanbod, dan krijg je daar als gebruiker automatisch bericht van. Ook heb je de mogelijkheid om direct te reageren op de aanbieder of vrager. Om te reageren heb je een account nodig, zodat alleen aangesloten organisaties gebruik kunnen maken van het platform.

Bron: Amsterdam Vitaal & Gezond